מתכון זה מ טעם הבית דורש לבבות ארטישוק עמוסים במים, בשר סרטנים גוש, שמנת וגבינת הווארטי. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר זול למדי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 31%. הציון הזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מטבל סרטנים וארטישוק, מטבל ארטישוק סרטנים, ו ארטישוק סרטן לטבול.
הוראות
1
בסיר גדול, להביא 1/2 ב. של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים תרד; מכסים ומרתיחים 3-5 דקות או עד שהם נבולים.
מרכיבים שתצטרך
תרד
3
ניקוז.
4
ב-1-1/2-קווט. סיר איטי, שלב את הארטישוקים, הגבינות, בשר הסרטנים, השמנת החמוצה, המלח, הפלפל והתרד. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 2-3 שעות או עד שהגבינה נמסה.
סרטן בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, ריזלינג ופינו גריגיו. סרטן צונן טעים נהדר עם פינו גריגיו. ניתן להתאים סרטן חם (במיוחד עם חמאה) עם שרדונה חמאתית או ריזלינג פירותי פריך. אחוזת ביאן נסידו שרדונה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 53 דולר לבקבוק.