מטבל צ'יזבורגר בעל תשע שכבות
אם יש לכם חרדל, מלח ופלפל כשרים, חמוצים שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו טבלת שכבה הודית 7, מטבל פיצה, ו מטבל אנצ'ילדה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את המטגן. פתח את לחמניות המבורגר ולסדר על תבנית אפייה.
מברשת את הלחמניות בכל רחבי עם 1 כף של המיונז. טוסט עד זהב משני הצדדים, 1 עד 2 דקות לכל צד.
חותכים לחתיכות קטנות מאוד ומניחים בצד.
שלב את הגבינה, מיונז 1/2 כוס וקורט של מלח במעבד מזון ולעבד עד חלקה מאוד.
מעבירים לקערה, מכסים ומקררים עד שמוכנים לשימוש.
לטאטא את המיונז 1/2 כוס הנותרים, קטשופ וחרדל בקערה לרוטב, לכסות ולקרר עד מוכן לשימוש.
מסדרים את הבייקון במחבת nonstick גדולה (לעשות בקבוצות במידת הצורך) וחום על חום בינוני. מבשלים עד חום זהוב ופריך, 4 עד 5 דקות לכל צד.
הסר, תן מגניב מעט לקצוץ לחתיכות קטנות.
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שליש הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך רק מתחיל חום, על 4 דקות.
מוסיפים את הבשר הטחון, 3/4 כפית מלח וכמה טחנות פלפל. לבשל, ערבוב ופירוק לחתיכות קטנות יותר, עד השחמה ובישל דרך, על 4 דקות. מערבבים ב 1/3 כוס רוטב קטשופ מוכן לקרר את תערובת הבשר לטמפרטורת החדר.
תן לתערובת הגבינה לרכך בטמפרטורת החדר, כ -30 דקות, לפני בניית המטבל.
שכבת לטבול בינוני, ישר צדדי 3 ליטר שקוף זכוכית טריפל קערה או צלחת המנה האהובה עליך.
מורחים את תערובת הגבינה ולאחר מכן למעלה, בשכבות אפילו, עם לחמניות, עגבניות, בשר, רוטב הקטשופ הנותר, החמוצים, הבצל הנותר והבייקון.
לעטוף להכניס למקרר עד צונן, לפחות 1 שעה עד לילה. למעלה עם חסה קרועה ממש לפני ההגשה.
מגישים עם צ ' יפס לטבילה.