קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
אירועיםסופרבול
מגזין

מטבל תירס חם

מטבל תירס חם
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם צ'ילי, פרמזן, גבינת מונטריי ג' ק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מטבל עוף חם נאשוויל, מטבל תירס חוות בייקון, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז 9-13-על ידי צלחת תבשיל 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בקערה בינונית, מערבבים את התירס, צ ' ילי, גבינות ומיונז עד בשילוב מלא.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מורחים את התערובת בתבשיל מוכן ואופים, חשופים, עד מבעבע סביב הקצוות, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מגישים את המטבל חם מהתנור עם צ ' יפס תירס.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס תירסצ ' יפס תירס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות