קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
אירועיםסופרבול
מגזין

מטבל תירס חם

מטבל תירס חם
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם צ'ילי, פרמזן, גבינת מונטריי ג' ק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מטבל עוף חם נאשוויל, מטבל תירס חוות בייקון, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז 9-13-על ידי צלחת תבשיל 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בקערה בינונית, מערבבים את התירס, צ ' ילי, גבינות ומיונז עד בשילוב מלא.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מורחים את התערובת בתבשיל מוכן ואופים, חשופים, עד מבעבע סביב הקצוות, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מגישים את המטבל חם מהתנור עם צ ' יפס תירס.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס תירסצ ' יפס תירס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®