מטבל תרד וארטישוק
תרד ומטבל ארטישוק עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 105 גרם של שומן, וסך הכל 1163 קלוריות. זה מתכון ללא גלוטן מגישה 3 . אם יש לכם גבינת פרמזן, גבינת מונטריי ג'ק, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-889 היו אומרים שזה פגע במקום. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון, ו מטבל סרטן ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות צלחת אפייה 1 ליטר.
בקערה בינונית, מערבבים יחד לבבות ארטישוק, תרד, מיונז, גבינת פרמזן ו -2 כוסות גבינת מונטריי ג ' ק.
העברת תערובת לתבנית אפייה מוכנה, ומפזרים 1/2 כוס הנותרים של גבינת מונטריי ג ' ק.
אופים במרכז התנור שחומם מראש עד שהגבינה מותכת, כ -15 דקות.