מטוגן שאלוט וירקות סתיו עם רוטב יין אדום
מטוגן שאלוט וירקות סתיו עם רוטב יין אדום נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם 2 כפית רוזמרין, פטרניפס, פטריות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 65%. מתכונים דומים: מטוגן שאלוט וירקות סתיו עם רוטב יין אדום, צלעות קצרות מבושלות יין אדום עם ירקות סתיו מרוסקים, ו צלעות קצרות מבושלות יין אדום עם ירקות סתיו מרוסקים.
הוראות
מחממים חמאה ושמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים שאלוט וגזר; מקפיצים במשך 10 דקות תוך ערבוב תדיר.
מוסיפים פטריות ופטרניפס; מטגנים 10 דקות.
מוסיפים 1 כוס רוטב יין אדום, רוזמרין, ו -4 המרכיבים הבאים (רוזמרין דרך טימין); מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות. מחק את עלי הדפנה ואת ענפי הטימין.
מזלפים ירקות עם רוטב היין האדום שנותר.
שלבו פטרוזיליה ושום בקערה קטנה; מפזרים מעל כל מנה.
(הסיכומים כוללים רוטב יין אדום)