קושיקל
מוכן ב13 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

מטוגנים חזיר שוויצרי עם זרעי חרדל

מטוגנים חזיר שוויצרי עם זרעי חרדל
מטוגנים חזיר שוויצרי עם זרעי חרדל דורש על 13 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם מלח, שמן זית כתית מעולה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). תבשיל שוויצרי מוקפץ, מוקפץ Chard שוויצרי, ו תבשיל שוויצרי מוקפץ דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
הכן את העלים chard: עלה אחר עלה, לחתוך את גזע המרכז הקשה. פרוס את הגבעולים לרוחב ב 1/4 אינץ ' ל 1/2 אינץ חתיכות. שמור נפרד מן העלים. חותכים את העלים לרוחב לרצועות עבות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
2
Sauté סלק גבעולים, שאלוט, זרעי חרדל: 
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
Chard שוויצריChard שוויצרי
3
שמן חום במחבת sauté גדול, רחב, ללא מקל על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הגבעולים רסק קצוצים, בצלים או בצל, ואת זרעי חרדל.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
Chard שוויצריChard שוויצרי
5
מפזרים קצת מלח על המטלית. Sauté עד בצל או שאלוט להיות שקוף.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
Chard שוויצריChard שוויצרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מוסיפים עלי סלק קצוצים: כאשר חלק מזרעי החרדל עשויים להתחיל לעשות רעש צצים, מוסיפים את העלים הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
ירוקירוק
Chard שוויצריChard שוויצרי
7
מפזרים קצת יותר מלח וזורקים למעיל עם תערובת שמן ובצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
סיום על ידי אידוי במחבת: להפחית את החום נמוך לכסות את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
בואו לבשל במשך כמה דקות בלבד, להרים את כיסוי המחבת כדי להפוך את הירוקים במחבת לאחר הדקה הראשונה. הירוקים צריכים לבשל למטה במידה ניכרת. כאשר הם רק נבולים, להסיר מהחום ולמקם בקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מפזרים חומץ אורז מתובל ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורז מתובלחומץ אורז מתובל