קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות25
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מילוי בולגור עם כרוב ניצנים ופטריות מיובשות

מילוי בולגור עם כרוב ניצנים ופטריות מיובשות
זה מושלם עבור חג ההודיה. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. נסו כרוב ניצנים מגולח עם פטריות ועגבניות מיובשות, מילוי בולגור עם חמוציות מיובשות ואגוזי לוז, ו מלית לחם תירס עם כרוב ניצנים & סקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה לשפוך מים רותחים על פטריות ולספוג 30 דקות. בבצל sauté 4 ליטר ב 2 כפות חמאה על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה. מערבבים ב bulgur ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
לקצץ ורבע כרוב ניצנים. בחום מחבת לא מקל גדול שנותר 6 כפות חמאה על חום גבוה בינוני עד קצף שוכך כרוב ניצנים sauté, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר פטריות ממים, לסחוט עודפי נוזל, ומילואים השריית נוזל. יש לשטוף פטריות כדי להסיר כל חצץ וקוצצים גס. קו מסננת להגדיר מעל קערה עם מגבת נייר לחה או מסנן קפה ומתח שמורות השריית נוזל לקערה. קוצצים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
5
בקערה גדולה לזרוק יחד תערובת בולגור, כרוב ניצנים, פטריות, 1/2 כוס מתוח השריית נוזל, פטרוזיליה, ומלח ופלפל לפי הטעם להתקרר לחלוטין. המילוי עשוי להיות מורכב עד לנקודה זו 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא מלית לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
1
כל עוף קפוא המיועד למילוי צריך להיות מופשר לחלוטין, ואת המילוי עצמו הביא לטמפרטורת החדר לפני שהוא הכניס לתוך טורקיה. אל תמלא את הציפור שלך בלילה לפני שאתה מבשל אותו; כזה חוסך זמן לכאורה יכול להיות תוצאות מסוכנות. במקום זאת, עדיף למלא באופן רופף את הצוואר של הציפור ואת חללי הגוף מיד לפני הצלייה. ותמיד להשתמש במדחום בשר או מיידי לקרוא: הבשר נעשה כאשר הטמפרטורה של החלק העבה ביותר של הירך (להיזהר לא לגעת בעצמות) מגיע 82°.; המילוי אפוי בתוך הציפור נעשה ב160.-165°F. לאחר צלייה, לתת עופות ממולאים שלך לעמוד 15 עד 20 דקות, הבטחה כפולה כי הטמפרטורות הנדרשות לבטיחות מזון הגיעו.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
1
בתבנית אפייה רדודה לאפות מלית, מכוסה, בתנור 325° F. 40 דקות (לא לחשוף במהלך האפייה).
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי