קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

מיני טירמיסו אקלר

מיני טירמיסו אקלר
מיני Tiramisu Éclairs הוא מתכון ים תיכוני המגיש 20. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. האוכל הביא לך אותו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם אבקת אספרסו מיידית, גבינת מסקרפונה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: מיני Tiramisu Éclairs, Tiramisu Eclairs, ו מיני אקלרים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
מחממים את החמאה, החלב, המים הנמדדים, הסוכר והמלח בסיר כבד בינוני על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה והנוזל הגיע לרתיחה. להפחית את החום נמוך, להוסיף את הקמח בבת אחת, ומערבבים במרץ עם כף עץ עד משולב היטב. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהבצק נראה מבריק ומרגיש חלק למגע, וסרט דק נוצר על החלק התחתון של המחבת, כ 5 דקות. (הבצק בקלות ליצור 1 כדור גדול.)
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
מעבירים את הבצק לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ולתת לו להתקרר במשך 5 דקות. בינתיים, למלא קערה קטנה עם מים ושמים אותו בצד.עם המיקסר על מהירות בינונית-נמוכה, להוסיף 1 של הביצים לנצח עד משולב לחלוטין, לפחות 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
הוסף את הביצה השנייה והכה עד משולב לחלוטין, לפחות 1 דקה. עצור את המיקסר לגרד את המקצף ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי. להחזיר את המערבל למהירות בינונית-נמוכה, להוסיף את הביצה הנותרת, ולהכות עד התערובת חלקה, דביק, מבריק, לפחות 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מעבירים את הבצק לשקית צנרת גדולה המצוידת בקצה עגול 1/2 אינץ'. (לחלופין, מניחים את הבצק בשקית ניילון גדולה הניתנת לאגירה מחדש וחותכים כ-1/2 אינץ ' מפינה אחת תחתונה.) צינור 20 (2-1 / 2-by-1-אינץ') אצבעות על תבנית אפייה מוכן, לוודא שהם על 1 אינץ ' זה מזה. ללטף בעדינות את כל טיפים דקים עם אצבע טבול בקערת המים השמורה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מניחים את גיליון האפייה בתנור, להפחית את הטמפרטורה עד 177°, ואופים עד הנשיפה הם חום זהוב, אוורירי, ויבש לחלוטין בתוך, על 30 עד 35 דקות (לא לפתוח את דלת התנור עד לפחות 30 דקות עבר).
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
7
להעביר את תבנית האפייה למתלה תיל ולתת לנשימות להתקרר לחלוטין, לפחות 20 דקות.למילוי: כאשר מוכן לשרת, מניחים את כל חומרי המילוי בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
להקציף במהירות נמוכה עד אבקת הסוכר הוא פשוט משולב. הגבירו את המהירות לגבוה וקציפו עד שיוצרו פסגות בינוניות, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
9
להעביר את התערובת שקית צנרת גדולה מצויד קצה עגול 1/2 אינץ'. (לחלופין, מניחים את המילוי בשקית פלסטיק גדולה resealable וחותכים כ 1/2 אינץ ' מפינה אחת תחתונה.)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
1
לטאטא את הקרם, Marsala, ואבקת אספרסו יחד בקערה בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים את אבקת הסוכר ומקציפים עד חלקה; להפריש. (אם התערובת עבה מדי כדי להפעיל בקלות את כף, לטאטא יותר קרם 1/2 כפית בכל פעם.כדי להרכיב: באמצעות סכין קילוף, לחתוך חריץ בצד הארוך של כל éclair, להיזהר לא לחתוך את כל הדרך דרך המאפה. בעדינות לפתוח את éclairs.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
הסר את המילוי מהמקרר וצינור אותו למחצית התחתונה של כל éclair. סגור את éclairs. בזהירות להרים אותם עם האצבעות שלך, לטבול את צמרות זיגוג, ואז להחזיר אותם אל זיגוג גיליון אפייה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל מוריטה מיובש1 פלפל מוריטה מיובש
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מניחים את אבקת הקקאו במסננת משובחת ומסננים אותו בנדיבות על צמרות éclairs.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
בואו לשבת עד זיגוג קובע, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן