מיני עוגות תירס עם אבוקדו ועגבניות הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 351 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ממרח צ'ילה אסיאתי, אבקת אפייה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מיני עוגות תירס עם אבוקדו ועגבניות, מיני עוגות סרטנים עם סלסה אבוקדו, ו מיני עוגות תירס.
הוראות
1
עבור האבוקדו ועגבניות: פורסים את האבוקדו לחצי לאורכו. בזהירות להסיר את הבור. באמצעות כפית, לגרוף את הבשר מן העור ולאחר מכן קוביות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2
בקערה גדולה, לזרוק את האבוקדו עם מיץ לימון, ממרח צ ' ילה, כוסברה, שום, ומלח. טעם כדי לוודא שזה טעים ומתובל היטב. לכסות עם פלסטיק ולתת לשבת.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
אבוקדו האס מעוך קלות
1 פלפל ארבול מיובש
3 כפות שמן צמחי
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לזרוק את עגבניות שרי עם שמן זית מתבלים עם מלח. טעם כדי לוודא שהם טעימים. כסה ותן לשבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
סטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
לעוגות התירס: ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
5
מערבבים את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה. מערבבים לשלב. לעשות חור במרכז החומרים היבשים ולהוסיף את הביצים, חלב, חמאה מומסת. מערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את גרעינים תירס ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
7
מעיל מחבת ברזל יצוק עם שמן זית ולהביא לחום בינוני גבוה. כף הבלילה לתוך המחבת בגודל של חצי דולר. כאשר הצדדים של העוגות להגדיר ואת התחתון הוא השחמה קלות, להפוך את העוגות מעל ומבשלים בצד השני.