מיני עוגות תירס עם אבוקדו ועגבניות הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 351 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ממרח צ'ילה אסיאתי, אבקת אפייה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מיני עוגות תירס עם אבוקדו ועגבניות, מיני עוגות סרטנים עם סלסה אבוקדו, ו מיני עוגות תירס.
הוראות
1
עבור האבוקדו ועגבניות: פורסים את האבוקדו לחצי לאורכו. בזהירות להסיר את הבור. באמצעות כפית, לגרוף את הבשר מן העור ולאחר מכן קוביות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2
בקערה גדולה, לזרוק את האבוקדו עם מיץ לימון, ממרח צ ' ילה, כוסברה, שום, ומלח. טעם כדי לוודא שזה טעים ומתובל היטב. לכסות עם פלסטיק ולתת לשבת.
לעוגות התירס: ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מערבבים את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה. מערבבים לשלב. לעשות חור במרכז החומרים היבשים ולהוסיף את הביצים, חלב, חמאה מומסת. מערבבים עד רק בשילוב.
מעיל מחבת ברזל יצוק עם שמן זית ולהביא לחום בינוני גבוה. כף הבלילה לתוך המחבת בגודל של חצי דולר. כאשר הצדדים של העוגות להגדיר ואת התחתון הוא השחמה קלות, להפוך את העוגות מעל ומבשלים בצד השני.