והוא מספק כ 45 מנות . מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 75 קלוריות. אם יש לכם תפוחים סבתא סמית, קמח, גבינת שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מיני עוגות תפוחים, מיני עוגות תפוחים, ו מיני עוגות תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך מילוי: לבשל מילוי מרכיבים במחבת בינונית על אש נמוכה, ערבוב, עד החמאה נמסה. להעלות את החום בינוני גבוה; לבשל במשך 5 דקות, ערבוב, עד תפוחים לשחרר מיץ.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
בואו מגניב.
3
הפוך את הקרום: לנצח גבינת שמנת וחמאה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
4
מוסיפים קמח ומלח; מערבבים רק עד שהבצק נוצר. מחלקים ל24 כדורי 1 אינץ'. לחץ 1 כדור בכל כוס של פח מאפין מיניאטורי כך בצק מכסה הצדדים התחתון באופן שווה. (אם הבצק רך מאוד, צונן במשך 10 דקות לפני חלוקת ועיצוב.)