קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות45
ציון בריאות0
מגזין

מיני עוגות תפוחים

מיני עוגות תפוחים
והוא מספק כ 45 מנות . מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 75 קלוריות. אם יש לכם תפוחים סבתא סמית, קמח, גבינת שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מיני עוגות תפוחים, מיני עוגות תפוחים, ו מיני עוגות תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך מילוי: לבשל מילוי מרכיבים במחבת בינונית על אש נמוכה, ערבוב, עד החמאה נמסה. להעלות את החום בינוני גבוה; לבשל במשך 5 דקות, ערבוב, עד תפוחים לשחרר מיץ.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בואו מגניב.
3
הפוך את הקרום: לנצח גבינת שמנת וחמאה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
4
מוסיפים קמח ומלח; מערבבים רק עד שהבצק נוצר. מחלקים ל24 כדורי 1 אינץ'. לחץ 1 כדור בכל כוס של פח מאפין מיניאטורי כך בצק מכסה הצדדים התחתון באופן שווה. (אם הבצק רך מאוד, צונן במשך 10 דקות לפני חלוקת ועיצוב.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
1
מערבבים קמח, סוכרים, קינמון ומלח. לשפשף בחמאה עם האצבעות שלך עד תערובת דומה פירורי גס. תוסיף אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מחממים תנור ל 177°. מחלקים מילוי בין כוסות מאפין, משאירים מיצים מאחור. לחץ בעדינות על ציפוי על תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
אופים עד הזהב, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בואו להתקרר על מתלה תיל במשך 15 דקות. באמצעות מרית מתכת קטנה, להסיר פשטידות ולמקם על המדף כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט