קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

מיני פאי דובדבנים

מיני פאי דובדבנים
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: מיני פאי דובדבנים, מיני פאי דובדבנים, ו מיני פאי דובדבנים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הקרום: במעבד מזון, לשלב את הקמח, סוכר, מלח וחמאה. דופק את המעבד עד התערובת דומה חול דק.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
הסר את המכסה והוסף את מי הקרח לתערובת. הפעל את המעבד רק עד שהתערובת מגלגלת את עצמה לכדור קטן. אם התערובת היא קצת יבשה, להוסיף יותר מי קרח על ידי כף עד שהוא מגיע יחד. אסוף את הבצק לכדור. עם מגרד ספסל או סכין, לחלק את התערובת באופן שווה במחצית. צור כל חצי לדיסק. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד ולצנן לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
הערה של קוק: בשלב זה אתה יכול לשמור את הבצק עטוף במקרר במשך כמה ימים או להקפיא לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
עבור המילוי: בסיר, לשלב את הדובדבנים מגולענים ו 1 כוס מים על אש בינונית נמוכה במשך 10 דקות. בקערה קטנה, לשלב את הסוכר ואת עמילן תירס. באמצעות מקצף, לסובב את החומרים יחד, לוודא כי אין שום גושים בקורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מוסיפים את תערובת הסוכר-קורנפלור וגרידת לימון לדובדבנים. מבשלים את תערובת הדובדבן עד שזה מגיע לרתיחה מתגלגלת. לבשל 1 דקה יותר, עד מעובה. אפשר למילוי הדובדבן להתקרר מעט בזמן שאתה מכין את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
7
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. ספריי 24 כוס מיני מאפין פח או 2 (12 כוס) מיני מאפין פחיות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
בתוספת 1 כף חמאה, מרוככתבתוספת 1 כף חמאה, מרוככת
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
מגלגלים את דיסקי הבצק החוצה לתוך סיבובים 10 אינץ ' על משטח עבודה משוריין היטב. עם עוגייה עגולה 1 1/2 אינץ ' או חותך ביסקוויט, קצה טבול קלות בקמח, לחתוך 24 סיבובים מהדיסק התגלגל הראשון. עם עוגייה עגולה 2 אינץ ' או חותך ביסקוויט, קצה טבול קלות בקמח, לחתוך 24 סיבובים מהדיסק השני התגלגל החוצה. אתה צריך להיות בסך הכל 24 (1 1/2 אינץ') סיבובים 24 (2 אינץ') עבור התאמת קרום העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
בעדינות להתאים את עיגול בצק 2 אינץ לתוך החלק התחתון של פח מאפין מיני מוכן. הקפד ללטף את התחתית ואת עודף מגיע בצדדים. כף על 1 כף גדושה מקורר עוגה מילוי לתוך כל כוס מצופה קרום. להתאים את החלק העליון של כל פאי מיני עם 1 1/2 אינץ ' בצק עגול, דוחף בעדינות איטום את הקרום התחתון ואת הקרום העליון על ידי לחיצה על הקצוות יחד עם מזלג. עם סכין חיתוך חדה, לעשות 3 חתכים קטנים על הקרום העליון, כדי לאפשר את האדים לברוח.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
בתוספת 1 כף חמאה, מרוככתבתוספת 1 כף חמאה, מרוככת
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
אופים עד הקצוות הם חום זהוב ואת המילוי הוא מבעבע, על 12 דקות. אפשר להתקרר על מתלה תיל, ולאחר מכן להסיר מן הפח מאפין.
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף