קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

מיסו-עוף ג'ינג'ר וכרוב

מיסו-עוף ג'ינג'ר וכרוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מיסו-ג'ינג'ר עוף וכרוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ירכיים עוף, פטריות שיטאקה, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: מיסו-עוף ג'ינג'ר וכרוב, עוף בגריל זנגביל מיסו, ו ירכיים עוף קלוי מתובל עם מיסו וג'ינג'ר.

הוראות

1
בקערה, לטאטא את מיסו, שום, שמן שומשום ו 1/2 כוס המניה. במחבת גדולה, מחממים את שמן הירקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
שמן שומשוםשמן שומשום
שוםשום
מלאימלאי
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים את העוף, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה עד שרק מבושל, 4 דקות; באמצעות כף מחורצת, מעבירים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
3
הוסף את shiitake, ג ' ינג ' ר ואת המניות הנותרות למחבת. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד שיטאקה הם במכרז, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הכרוב והעוף ומערבבים על אש גבוהה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
עוף שלםעוף שלם
5
מוסיפים את רוטב מיסו ומביאים לרתיחה. מערבבים בdakon וצדפות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
צנון דייקוןצנון דייקון
רוטברוטב
מיסומיסו
6
מעבירים לקערות ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה