קושימומחה
מוכן ב1 ש, 22 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

מיסו עוף

מיסו עוף
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 22 דקות. וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בית ספר לבישול: מיסו ראמן עם עוף מזוגג, פטריות אנוקי ושימג'י, מיסו שחור שומשום קרמל פופקורן כדורים + 15 דרכים מתוק להשתמש מיסו, ו ללא גלוטן מיסו מזוגג צלעות חזיר עם קינואה בטעם מיסו.

הוראות

1
שלב הראשון 6 מרכיבים, ערבוב היטב עם מקצף. מערבבים ב 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מניחים עוף בשקית פלסטיק zip-top.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מוסיפים תערובת חומץ; חותם. להשרות במקרר במשך 1 שעה, פונה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר עוף משקית; מרינדה מילואים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
מניחים מרינדה בסיר קטן, כבד על חום בינוני; מביאים לרתיחה. מרתיחים 2 דקות או עד סירופ, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
הסר מהחום; לחלק את התערובת במחצית.
8
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
הוסף הנותרים 1 כף שמן; מערבולת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
10
להוסיף עוף; לטגן 4 דקות. הפוך עוף מעל; עוף מברשת עם חצי תערובת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
11
מניחים מחבת בתנור; אופים ב 400 במשך 6 דקות או עד שנעשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
12
הסר עוף מהתנור; מברשת עם המחצית הנותרת של תערובת המרינדה, פונה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מפזרים כוסברה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ