קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

מלח ים קרמל מערבולת מרשמלו

מלח ים קרמל מערבולת מרשמלו
מלח ים קרמל מערבולת מרשמלו נטול גלוטן, מתאבנים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 119 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2094 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לך ציפוי קלאסי, סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות נסו תוצרת בית מלח ים קרמל מערבולת מרשמלו, מרשמלו קרמל מלוח מערבולת, ו מתוק מערבולת מרשמלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
לציפוי הקלאסי: לנפות את החומרים יחד בקערה גדולה או לשלב אותם במעבד מזון. אני נוטה לעשות כמה כוסות בשווי בכל פעם ולאחסן אותו במיכל אטום; זה שומר לנצח.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
עבור מרשמלו וניל קלאסי: קל מעיל 8 על 8 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
לטאטא יחד את הג ' לטין ומים קרים בקערה קטנה ולתת להתרכך במשך 5 דקות. 
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים יחד את הסוכר, 1/4 כוס סירופ תירס, מים, ומלח בסיר בינוני על חום גבוה. מרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד הטמפרטורה מגיעה 240 ° F. בינתיים, לשפוך הנותרים 1/4 כוס סירופ תירס לתוך קערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. ג ' לטין מיקרוגל על גבוה עד נמס לחלוטין, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים אותו לתוך קערת המיקסר. הגדר את מהירות המיקסר נמוך ולשמור אותו פועל. 
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
כאשר הסירופ מגיע 116°, לאט לשפוך אותו לתוך קערת המיקסר. הגדל את המהירות לבינונית והכה במשך 5 דקות. הגדל לגובה בינוני והכה למשך 5 דקות נוספות. הכה על ההגדרה הגבוהה ביותר עבור 1 עד 2 דקות יותר והכה בוניל; המרשמלו המוגמר יהיה לבן אטום, רך, ושילש נפח.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מלח ים קרמל מערבולת מרשמלו: מערבבים יחד את הסוכר, המים, וסירופ תירס בסיר קטן על חום גבוה. מערבבים עד שהסוכר מומס והסירופ מגיע לבועה. מנקודה זו ואילך, לא לעורר את הסירופ; רק מדי פעם לסובב את המחבת בעדינות. כאשר הקרמל מגיע צבע ענבר בהיר, להסיר את המחבת מן החום במהירות לטאטא את הקרם. הקרמל יהיה בועה באלימות, כדי להיות זהיר.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
להקציף במלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מעבירים את הקרמל לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מקציפים את אצווה של הבלילה וניל קלאסי. עבודה במהירות, לגרוף על רבע הבלילה המוגמרת לתוך הקערה עם הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
לטאטא את התערובת יחד עד מעורבב היטב. לגרד את המרשמלו קרמל בחזרה לתוך הקערה עם הבלילה וניל, באמצעות מרית גדולה איור שמונה תנועה, לקפל לסובב את שני יחד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
יוצקים את המרשמלו לתוך המחבת מוכנה, באמצעות מרית אופסט כדי להחליק אותו לתוך הפינות לשטח את החלק העליון. לנפות ציפוי באופן שווה בנדיבות מעל.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
תן לו להגדיר במשך 8 שעות במקום קריר ויבש.
14
השתמש בסכין כדי לשחרר את המרשמלו מקצוות המחבת. הפוך את הלוח על משטח עבודה מצופה אבק ולאבק אותו עם ציפוי יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
חותכים אותו לחתיכות וטובלים את הקצוות הדביקים בציפוי יותר, מלטף את העודף. לאחר יום או יומיים של אחסון, אלה mallows ייתכן שיהיה צורך redusted עם ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון