קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

מלפפונים חמוצים מתוקים

מלפפונים חמוצים מתוקים
מלפפונים חמוצים מתוק עשוי להיות התוספת שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 39 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך חומץ, מלח כשר, פלפל סראנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: מלפפונים אסייאתיים חמוצים ומתוקים, סלמון צלוי עם מלפפונים חמוצים מתוקים, ו טריאקי דגים עם מלפפונים חמוצים מתוק.

הוראות

1
בסיר בינוני על חום גבוה, לשלב את החומץ, מלח, סוכר, שן שום כתוש ופלפל 1 סראנו. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
שים את המלפפונים ואת הבצל האדום בקערה גדולה, לא מתכתית עם פלפל סראנו הנותרים את השום פרוס דק לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
כאשר תערובת החומץ התקררה, מסננים אותו לקערה קטנה ושופכים אותו על הירקות. מערבבים כדי לצפות את הירקות עם תערובת חומץ. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o