מלפפונים חמים ומתובלים
מלפפונים חמים ומתובלים נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 57 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רסק צ'ילה, רוטב סויה, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכונים דומים: מלפפונים חריפים, מלפפונים חמוצים חריפים, ו בקלה מיסו עם מלפפונים חריפים.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את רוטב הסויה, מלח וסוכר. שש דקות לפני ההגשה, להגדיר ווק על חום גבוה. כאשר הוא חם מאוד, להוסיף את השמן מערבולת מעיל.
מוסיפים את השום, הג ' ינג 'ר ואת רסק צ' ילה החם ומטגנים במשך 15 שניות.
מוסיפים את המלפפונים ומטגנים במשך 2 דקות.
יוצקים את תערובת רוטב הסויה לתוך הווק ומערבבים ומטגנים עד המלפפונים מתרככים אבל עדיין מעט פריך במרכז, 2 עד 3 דקות.
מעבירים לצלחת ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.