תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ממולאים מולים איסטנבול רחוב בסגנון. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו קינמון, דומדמניות, עלי פטרוזיליה שטוחים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: מולים ממולאים, בסגנון רחוב איסטנבול, מולים מרחוב פור מפורטלנד, מיין, ו איסטנבול בסגנון Wet Burger (Islak Burger).
הוראות
1
משרים את המולים במים חמים עד שהם מתחילים לפתוח מעט. עבודה במהירות, להכניס את נקודת הסכין לתוך הפתח, חיתוך השריר המחבר את המוסיל אל הקליפה. בעדינות לחטט לפתוח את הקליפה קצת; לא לשבור את הציר. זה תמרון מלומד, אז אל תתייאש אם הראשונים לא הולכים כל כך טוב. חזור עם כל המולים, ולאחר מכן לשטוף ולקרר.משרים את דומדמניות במים חמים על 15 דקות, ואז לנקז.בינתיים, מוסיפים את האורז לקערה גדולה ושוטפים אותו היטב מתחת למים זורמים. לזרוק את המים בקערה 2 או 3 פעמים, ואז לכסות את האורז עם מים נוספים ולאפשר לו להשרות על 10 דקות, ואז לנקז.להביא קומקום מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניות
ספגטי מיובש בקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים את השמן בסיר להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את צנוברים, בצל, שום, אגוז מוסקט וקינמון. מבשלים ערבוב לעתים קרובות עד צנוברים מתחילים חום הבצלים שקופים. מערבבים את האורז סחוט, עגבניות, ודומדמניות סחוט ומבשלים כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
דומדמניות
שום גויה®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אפונה גויה®
4
מוסיפים את המלח ובקושי מספיק מים רותחים כדי לכסות את האורז לחלוטין. מנמיכים את החום ומכסים את האורז, בישול על 15 דקות, או עד הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים חצי שמיר וכל הפטרוזיליה, באמצעות מזלג לשבור את האורז ולשלב את עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ענפי שמיר טריים שנקטפו
אפונה גויה®
6
להעביר את האורז לצלחת גדולה, להפיץ אותו לתוך שכבה דקה ככל האפשר כדי לסייע cooling.To סיום. השתמש מדף ספינת קיטור או מסננת שמתאים לסיר גדול עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הוסף מספיק מים לסיר לבוא כמעט עד המתלה או תחתית מסננת.כפית כמות נדיבה של תערובת האורז לתוך כל mussel. לחיצה עליו סגור ככל האפשר ולנקות את החלק החיצוני של הקליפה. ערם כל מוּסל לתוך הסיר מוכן ולכסות אותם עם חתיכת קלף לחתוך לגודל. לשקול את המולים למטה, לשמור אותם סגור ככל האפשר עם צלחת. מכסים ומביאים את המים לרתיחה. לאחר מכן מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר את הסיר מהחום ולתת את המולים להתקרר, מכוסה בסיר לפחות 1 שעה לפני ההגשה. הם יכולים גם להיות בקירור ברגע שהם מגיעים לטמפרטורת החדר ומוגשים chilled.To לשרת. ערם את המולים על מגש העליון עם השמיר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מגישים פלחי לימון בצד כדי לסחוט על כל מולים כפי שהוא נאכל.