הגוואקמולי המפורסם שלי הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 213 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. גשו לסופר וקנו סלסאן וצ'יפס, כמון טחון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ממרח האבוקדו המפורסם של ד " ר נו, ממרח אבוקדו, איך לעשות ממרח אבוקדו / ממרח אבוקדו מקסיקני, ו גואקמולי גריל מקסיקני צ'יפוטלה-ממרח אבוקדו טרי כי הוא קל לעשות יכול להיות עם זה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לעטוף את ראש השום בנייר אלומיניום, ולשים אותו בתנור עד רך, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
עוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
3
בואו שום מגניב למגע ואז לחתוך את קצה הנורה או פירס ציפורן עם סכין, ולסחוט את עיסת לתוך קערה גדולה (כמו ציפוי דרך שקית מאפה, לקלף משם כל קליפה נייר רופף כדי לא להכניס אותו לתוך הבשר).
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
ציפורן
שום
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפה
סכין
קערה
4
בינתיים, לחמם 1/2 כפית שמן זית במחבת לטחון על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את הבצל האדום ומעט מלח ומבשלים עד שהתרכך והטעם החריף נעלם, כ -3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדום
מלח
6
מוסיפים את הבצל המבושל לקערה עם השום ומוסיפים את הפלפל הטחון, קמצוץ מלח, עגבניות חתוכות לקוביות וכמון; מטילים בעדינות. חצי ובור האבוקדו עם סכין. ואז להבקיע את הבשר בחתכים לחצות 1/4 אינץ'. נסה לא לנקב את עור האבוקדו ולחתוך את עצמך. לגרוף את הבשר ולהוסיף אותו לקערה ומיד להוסיף 1/2 של מיץ לימון יחד עם כוסברה קצוצה; בעדינות לערבב וטעם. אם לא חומצי מספיק להוסיף עוד מיץ ליים, בצע עם מלח נוסף, כמון או פלפל חריף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
מיץ ליים
אבוקדו
עלי וגבעולי כוסברה
עגבנייה
שום
כמון
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
סכין
קערה
7
מגישים עם סלסה וצ ' יפס; זה גם נהדר עם עוף צלוי וסטייק.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלוי
צ ' יפס
סלסה
סטייק.
8
הערה של קוק: אני מעדיף לרכך את הפלפלים החמים עם הזרעים. ברור שזה גורם להרבה יותר חום. עדיף להוסיף אותו לגוואקמולי קצת בכל פעם כדי להגיע לחום הרצוי, וזה חשוב. אתה תמיד יכול להוסיף יותר חום אבל אתה לא יכול לקחת את זה משם.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.