קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות12
מגזין

ממרח האבוקדו המפורסם שלי

ממרח האבוקדו המפורסם שלי
הגוואקמולי המפורסם שלי הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 213 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. גשו לסופר וקנו סלסאן וצ'יפס, כמון טחון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ממרח האבוקדו המפורסם של ד " ר נו, ממרח אבוקדו, איך לעשות ממרח אבוקדו / ממרח אבוקדו מקסיקני, ו גואקמולי גריל מקסיקני צ'יפוטלה-ממרח אבוקדו טרי כי הוא קל לעשות יכול להיות עם זה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לעטוף את ראש השום בנייר אלומיניום, ולשים אותו בתנור עד רך, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
3
בואו שום מגניב למגע ואז לחתוך את קצה הנורה או פירס ציפורן עם סכין, ולסחוט את עיסת לתוך קערה גדולה (כמו ציפוי דרך שקית מאפה, לקלף משם כל קליפה נייר רופף כדי לא להכניס אותו לתוך הבשר).
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציפורןציפורן
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
סכיןסכין
קערהקערה
4
בינתיים, לחמם 1/2 כפית שמן זית במחבת לטחון על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הבצל האדום ומעט מלח ומבשלים עד שהתרכך והטעם החריף נעלם, כ -3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדוםבצל אדום
מלחמלח
6
מוסיפים את הבצל המבושל לקערה עם השום ומוסיפים את הפלפל הטחון, קמצוץ מלח, עגבניות חתוכות לקוביות וכמון; מטילים בעדינות. חצי ובור האבוקדו עם סכין. ואז להבקיע את הבשר בחתכים לחצות 1/4 אינץ'. נסה לא לנקב את עור האבוקדו ולחתוך את עצמך. לגרוף את הבשר ולהוסיף אותו לקערה ומיד להוסיף 1/2 של מיץ לימון יחד עם כוסברה קצוצה; בעדינות לערבב וטעם. אם לא חומצי מספיק להוסיף עוד מיץ ליים, בצע עם מלח נוסף, כמון או פלפל חריף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
מיץ לייםמיץ ליים
אבוקדואבוקדו
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
כמוןכמון
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
קערהקערה
7
מגישים עם סלסה וצ ' יפס; זה גם נהדר עם עוף צלוי וסטייק.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
צ ' יפסצ ' יפס
סלסהסלסה
סטייק.סטייק.
8
הערה של קוק: אני מעדיף לרכך את הפלפלים החמים עם הזרעים. ברור שזה גורם להרבה יותר חום. עדיף להוסיף אותו לגוואקמולי קצת בכל פעם כדי להגיע לחום הרצוי, וזה חשוב. אתה תמיד יכול להוסיף יותר חום אבל אתה לא יכול לקחת את זה משם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ממרח אבוקדוממרח אבוקדו
בשר טחוןבשר טחון
זרעיםזרעים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."