ממרח סלמון מעושן
התפשטות סלמון מעושן דורשת סביב 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 149 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. . אם יש לך גבינת שמנת, שמיר עשב, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ממרח סלמון מעושן, ממרח סלמון מעושן, ו ממרח סלמון מעושן.
הוראות
מערבבים יחד את גבינת שמנת, שמנת חמוצה, שמנת כבדה, פלפל לימון, ושמיר בקערה עד חלקה. מקפלים את הבצל הירוק וסלמון מעושן עד מעורב באופן שווה. מקררים 1 שעה לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.