מנגולד שוויצרי מוקפץ בשום
מנגולד מוקפץ עם שום הוא תוספת צמחונית ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליתית ולקטו-אובו . מנה אחת מכילה 81 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . מתכון זה מתאים ל-4 סועדים . למתכון זה מ-Foodnetwork יש 530 מעריצים. אם יש לכם מנגולד, חומץ יין אדום, שמן זית וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -20 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 99% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו קיש עם מנגולד ופטריות , פופאובר אפוי עם מנגולד ופטריות , ולינגוויני עם מנגולד .
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מוסיפים את השמן למחבת גדולה עם השום ופתיתי הפלפל האדום. מבשלים על אש בינונית עד שהשום מזהיב.
הוציאו את השום וזורקים אותו.
מוסיפים את צלעות המנגולד הקצוצות ומטגנים עד שהן רכות, כ-4 דקות.
מוסיפים את עלי המנגולד ומתבלים במלח לפי הטעם. מבשלים עד שהעלים נובלים. מוסיפים קורטוב של חומץ יין אדום.