קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

מנגו אוכמניות Pavlovas

מנגו אוכמניות Pavlovas
מנגו ואוכמניות Pavlovas יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך אני כף מיץ לימון, שמנת כבדה, חלבונים ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אוכמניות-מנגו סלט ירקות מעורבים עם אוכמניות-ויניגרט גויאבה, מאפה מנגו-אוכמניות, ו אוכמניות ומנגו ארוחת בוקר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף או נייר כסף. בקערה גדולה, לנצח את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. הכה בסוכר העל, אני כף בכל פעם, ולהמשיך להכות עד מרנג הוא עבה, מבריק ונוקשה. הכה במהירות 2 כפיות של מיץ לימון, קורנפלור ווניל. כף מרנג לתוך 6 תלוליות מרווחות באופן שווה על גיליון מצופה קלף. באמצעות קצה הכף, לעשות גם בכל מקצפת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים את המרנג במשך 5 דקות, או עד יבש מעט להגדיר. הפחת את הטמפרטורה ל-22
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
4
אופים במשך 1 שעה. כבו את התנור והשאירו את המקצפת בתנור במשך שעה עם דלת התנור סגורה. המרנג צריך להיות לבן לחלוטין פריך מבחוץ אבל לועס בפנים.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
5
לזרוק את פרוסות מנגו אוכמניות עם הנותרים 1 כפית מיץ לימון ומפזרים סוכר superfine אם תרצה. שים את המקצפת על צלחות הקינוחים. מקציפים את הקרם והכפית הכבדים על המקצפת. למעלה עם פרוסות מנגו אוכמניות, לנפות סוכר ' ממתקים על צמרות לשרת בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
סוכר Superfineסוכר Superfine
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל