מנגו אוכמניות Pavlovas
מנגו ואוכמניות Pavlovas יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך אני כף מיץ לימון, שמנת כבדה, חלבונים ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אוכמניות-מנגו סלט ירקות מעורבים עם אוכמניות-ויניגרט גויאבה, מאפה מנגו-אוכמניות, ו אוכמניות ומנגו ארוחת בוקר.
הוראות
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף או נייר כסף. בקערה גדולה, לנצח את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. הכה בסוכר העל, אני כף בכל פעם, ולהמשיך להכות עד מרנג הוא עבה, מבריק ונוקשה. הכה במהירות 2 כפיות של מיץ לימון, קורנפלור ווניל. כף מרנג לתוך 6 תלוליות מרווחות באופן שווה על גיליון מצופה קלף. באמצעות קצה הכף, לעשות גם בכל מקצפת.
אופים את המרנג במשך 5 דקות, או עד יבש מעט להגדיר. הפחת את הטמפרטורה ל-22
אופים במשך 1 שעה. כבו את התנור והשאירו את המקצפת בתנור במשך שעה עם דלת התנור סגורה. המרנג צריך להיות לבן לחלוטין פריך מבחוץ אבל לועס בפנים.
לזרוק את פרוסות מנגו אוכמניות עם הנותרים 1 כפית מיץ לימון ומפזרים סוכר superfine אם תרצה. שים את המקצפת על צלחות הקינוחים. מקציפים את הקרם והכפית הכבדים על המקצפת. למעלה עם פרוסות מנגו אוכמניות, לנפות סוכר ' ממתקים על צמרות לשרת בבת אחת.