מנגו אפוי-ג'ינג'ר Swordfish
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך צ'אטני מנגו, שורש ג' ינג'ר, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. . , שהוא מוצק. דג חרב צרוב עם סלסה מנגו, סויה-ג'ינג'ר דג חרב בגריל, ו ג'ינג'ר ליים Swordfish דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים סטייקים דג חרב בקערה גדולה, רדודה. בקערה קטנה, מערבבים מיץ לימון, שרי יבש, ג ' ינג 'ר ומנגו צ' אטני.
יוצקים את התערובת על סטייקים דג חרב, הפיכת סטייקים למעיל. כיסוי, ולשרות במקרר 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים סטייקים דג חרב בתבנית אפייה בינונית. כיסוי עם מרינדה.
אופים בתנור שחומם מראש 20 עד 30 דקות, מתבלים מדי פעם עם מרינדה, עד דגים הוא בקלות flaked עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו