קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

מנגו אפוי-ג'ינג'ר Swordfish

מנגו אפוי-ג'ינג'ר Swordfish
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך צ'אטני מנגו, שורש ג' ינג'ר, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. . , שהוא מוצק. דג חרב צרוב עם סלסה מנגו, סויה-ג'ינג'ר דג חרב בגריל, ו ג'ינג'ר ליים Swordfish דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מניחים סטייקים דג חרב בקערה גדולה, רדודה. בקערה קטנה, מערבבים מיץ לימון, שרי יבש, ג ' ינג 'ר ומנגו צ' אטני.
מרכיבים שתצטרך
סטייק דג חרבסטייק דג חרב
צ ' אטני מנגוצ ' אטני מנגו
מיץ לימוןמיץ לימון
שרי יבששרי יבש
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
יוצקים את התערובת על סטייקים דג חרב, הפיכת סטייקים למעיל. כיסוי, ולשרות במקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק דג חרבסטייק דג חרב
סטייק.סטייק.
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מניחים סטייקים דג חרב בתבנית אפייה בינונית. כיסוי עם מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק דג חרבסטייק דג חרב
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בתנור שחומם מראש 20 עד 30 דקות, מתבלים מדי פעם עם מרינדה, עד דגים הוא בקלות flaked עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו