עוגת מנגו-אננס עם קליפת אגוז מקדמיה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 357 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שעועית וניל, רום, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: מנגו פריך עם אגוז מקדמיה, מקדמיה-עוגת אננס, ו קלמנטינה טארט עם שוקולד לבן-Macadamia עוגיות קרום.
הוראות
1
מערבבים את החומרים הראשונים 4 במעבד עד אגוזים הם הקרקע דק. באמצעות הפעלה / כיבוי, לחתוך חמאה עד חתיכות בגודל אפונה טופס.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2
מוסיפים חלמון, 1 כפית מים, ותמצית; באמצעות / כיבוי פונה, להתמזג רק עד לגושים לחים טופס, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם הבצק יבש. להתאסף לכדור; להשתטח לדיסק. לעטוף בניילון וצינה 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחם
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3
מרדדים את הבצק בין 2 יריעות מקומטות קלות של נייר שעווה עד עובי 1/4 אינץ'. לקלף את הדף העליון של נייר. הפוך את הקרום למחבת טארט עגולה 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לקלף את הנייר; לחץ על הבצק למחבת. קצוות קצוות. לדחוף את הקרום 1/8 אינץ ' מעל הקצה העליון של פאן. להכניס למקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
אופים קרום עד הזהב, על 25 דקות. מגניב. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מערבבים חלב ושמנת בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
להקציף חלמונים, סוכר, קורנפלור בקערה גדולה להתמזג. בהדרגה להקציף תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון; לחזור סיר לטאטא מעל חום בינוני עד עבה ומתחיל בועה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
העברה לקערה בינונית. מגניב מעט; לערבב רום. לחץ על עטיפת פלסטיק על פני רפרפת. צמרמורת עד קר, לפחות 4 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
הסר שעועית וניל ממילוי.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2
לטאטא מילוי רק עד חלקה; להפיץ בקרום. סדר פרוסות אננס ומנגו במעגלים קונצנטריים על גבי מילוי.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
3
מברישים פירות עם שימורים. (טארט ניתן להרכיב 3 שעות קדימה. להכניס למקרר.)