מנגו-עטיפות עוף
עוטפת מנגו-עוף היא חלב חינם מתאבנים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 169 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חומץ יין, מנגו, טורטיות קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוטפת מנגו עוף, עוטפת עוף מנגו, ו עוטפת חסה מנגו עוף.
הוראות
תהליך ראשון 7 מרכיבים, 1 מנגו קצוץ, ו, אם תרצה, פלפל צ ' ילה במעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
יוצקים חצי תערובת לתוך צלחת רדודה או שקית מקפיא פלסטיק zip-top; להוסיף עוף. לכסות או לאטום, ולהירגע לפחות 1 שעה. כיסוי, צמרמורת, ושמור חצי אחר של תערובת כוסברה.
הסר עוף מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מפזרים עוף באופן שווה עם 1/4 כפית. מלח.
עוף גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני-גבוה (350 עד 40
4 דקות בכל צד או עד לסיום.
לגרוס עוף לחתיכות בגודל ביס. מערבבים יחד עוף, נשאר מנגו קצוץ, ותערובת כוסברה שמורה.
מניחים עלי חסה על כל טורטייה, ומעל כל אחד באופן שווה עם תערובת עוף.
מגלגלים טורטיות, ומאובטחים עם מרים עץ, אם תרצה בכך.