מנגו תוצרת בית - Agave גרנולה עם יוגורט יווני
מנגו תוצרת בית - Agave גרנולה עם יוגורט יווני הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 933 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", "מנגו", "אר האני" ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: מנגו-אגבה גרנולה עם יוגורט יווני, יוגורט יווני עם גרנולה מלוחה, ו אוכמניות וניל יוגורט יווני גרנולה ברים.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו מחבת 1/2 גיליון עם נייר קלף או סילפט.
מערבבים יחד את השמן, סירופ אגבה, דבש, קינמון, סוכר חום, ותמצית וניל בקערה קטנה עד חלקה.
מערבבים את שיבולת השועל, שקדים, גרעיני חמניות, זרעי דלעת, נבט חיטה, זרעי פשתן ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים היטב כדי לשלב ולוודא שהכל מצופה באופן שווה.
מורחים את התערובת באופן שווה על מחבת גיליון מוכן ואופים בתנור, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב פריך, על 25 עד 30 דקות.
הסר מהתנור ולתת להתקרר מעט. בעוד עדיין חם, לפרוץ גושים.
מוסיפים את הפירות היבשים לאחר התקררות.
מגישים את היוגורט בקערות העליון עם כמה גרנולה טפטוף של דבש. אחסן את שאריות הגרנולה במיכל אטום במקום קריר.