מנדרינה זרק סלט
מנדרינה זרק סלט לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה הר ד ' אובר יש 145 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. מתכון זה מ טעם הבית דורש שקדים, חומץ תפוחים, בצל ירוק ושמן זית. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 58%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מנדרינה זרק סלט, מנדרינה זרק סלט, ו מנדרינה זרק סלט.
הוראות
במחבת קטנה מבשלים ומערבבים את השקדים ו -2 כפות הסוכר על אש בינונית-נמוכה למשך 25-30 דקות או עד שהסוכר נמס והשקדים קלויים.
מסירים מהאש. קלף וחתך את הקלמנטינות, תוך שמירת 1 כף מיץ.
בקערה גדולה שלבו את החסה, הבצל, הקלמנטינות והשקדים. בקערה קטנה מקציפים את החומץ, השמן, המלח, הפלפל, המיץ השמור ושאר הסוכר.
יוצקים מעל סלט; לזרוק למעיל.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. שרדונה רחבה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![ברודסייד שרדונה]()
ברודסייד שרדונה
זהב בהיר בהיר. ניחוחות אגסים בשלים ונקטרינה מראים בהירות טובה ומרימים ליס מעושן וניואנסים של דגנים קלויים עם אוורור. משיי ופתוח לסרוג, מציע מרוכז מטע ובור פירות טעמים כהשלמה הצעות של שומר ודבש. האיכות המעושנת חוזרת בגימור ארוך וחלק שמשאיר אחריו תו עור אגס מריר מרענן.