מנה אחת קרמל-פקאן-פודינג לחם דלעת
מנה אחת קרמל-פקאן-פודינג לחם דלעת הוא צמחוני ומספק כ 11 מנות. מנה אחת מכילה 472 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר חום בחוזקה, סירופ תירסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-22 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם פרליין עם רוטב קרמל-פקאן, פודינג לחם פקאן תפוחים עם טפטוף קרמל, ו פודינג לחם פקאן ודלעת.
הוראות
לטאטא יחד ביצים ו 8 מרכיבים הבאים בקערה גדולה עד מעורבב היטב.
מוסיפים חתיכות לחם, ערבוב מעיל ביסודיות. מכסים בניילון נצמד, ומקררים בין 8 ל-24 שעות.
תערובת לחם מצונן כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 x 9 אינץ'. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 35 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות.
חום פקאן במחבת בינונית מעל חום בינוני נמוך, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 5 דקות או עד קלוי וריחני.
מבשלים סוכר חום, חמאה וסירופ תירס בסיר קטן על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, 3 עד 4 דקות או עד שהסוכר מומס.
הסר מן החום; מערבבים וניל פקאן.
הסר פודינג לחם מהתנור; טפטוף עם רוטב קרמל פקאן.
אופים 5 דקות או עד שהרוטב מחומם היטב ומתחיל לבעבע.