מסקרפונה צ'ייב פירה
Mascarpone צ'ייב פירה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. זה מושלם עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם תפוחי אדמה russet, פלפל, גבינת מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מסקרפונה צ'ייב פירה, Mascarpone פירה תפוחי אדמה, ו Mascarpone פירה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
תפוחי אדמה מבשלים עם עלי דפנה בסיר גדול של מים מלוחים עד מתפרק כאשר דקר, 20 עד 25 דקות. בינתיים, בסיר בינוני, להקציף חלב מסקרפונה.
חום מעל חום נמוך עד רותח. מערבבים בפלפל; להתחמם.
מסננים תפוחי אדמה, משליכים את עלי המפרץ. חזור לסיר על חום נמוך מאוד לבשל, ערבוב, עד יבש ומתפורר.
הסר מהחום. הכה עם מיקסר עד חלקה. הכה בחלב מסקרפונה, שליש בכל פעם. מערבבים עירית ומתבלים במלח.