מערבבים ומטגנים עגבניות וביצים
עגבניות מוקפצות וביצים עשויות להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר ההור ד ' אובר שלך. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 מתכון יש 172 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם ביצים, שמן צמחי, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 31%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מערבבים ומטגנים עגבניות וביצים, מערבבים ומטגנים עגבניות וביצים, ו עירית וביצים סיניות מוקפצות.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית. כשהשמן חם מוסיפים את הביצים והבצל הירוק; מבשלים ומערבבים עד שהביצים כמעט מוצקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהביצים יציבות. מתבלים במלח ומגישים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -320 דולר.
![אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו]()
אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו
ניחוחות פרחוניים עזים להפליא,עם עקבות של יערה, צימוקים נדיבים, פירות חמים ודבש ושזיפים ירוקים. טעמים טריים, חסרי טעם וגמישים עוזרים לאיזון היין ולעשירות.עשוי מענבי שרדונה ופינו נואר נבחרים הגדלים במיקרו אקלים המשובחים ביותר בשמפניה. שרדונה נקצרת מגרנד קרו של סי סווטה דה בלנס ופינו נואר מגיע מגראנד קרוס ממונטאן דה ריימס וקצה ואל סווטה דה לה מארן.לאחר הקציר, ענבים נלחצים מיד בבתי העיתונות בכרמים. לחיצה ראשונה היא רק מיץ המשמש ליין זה. המיזוג הוא לאחר תסיסה ראשונית, הקוב סוויד הסופי משלים תסיסה משנית בבקבוק במרתפים הקרירים של טייטינגר.אודות סבסטיאן צ 'יזדו סלגדוסבסט צ' יזדו סלגאדו נולד בשנת 1944 באימור צ ' יזטס, ברזיל. כשגדל במשפחה של שמונה ילדים בחווה של הוריו, הוא הוקסם מעולם הטבע סביבו, מטיולים ביער, מבט מגבעות הגבעה והאזנה לרכבותשהעביר את המינרלים המקומיים. לאחר שלמד כלכלה בבית הספר, סבסטיאן סיידו החליט לשנות קריירה ולהיות צלם, תוך התמקדות באהבתו לטבע. תצלומיו של סבסטיאן סיידו סלגאדו מבטאים טרגדיות אנושיות וסביבתיות, ותה תמיד מצליח למצוא יופי יוצא דופן, ובכך מציע ניצוץ של תקווה. עבודתו מתמקדת במגוון הביולוגי של כדור הארץ, ומדגישה את מה שלא השתנה על ידי בני אדם. התצלום שנבחר לאוסף טייטינגר הוא הצהרה על האוניברסלי והמקורי ביותר: חיים, פשוטים ושלווים.