מקלות דגים מטוגנים בתנור
מקלוני דגים מטוגנים בתנור דורשים כ 39 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל טחון, קמח תירס, חלב חמאה דל שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח תירס צהוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קמח תירס כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מקלות דגים מטוגנים בתנור עם רוטב טרטר, מקלות דגים מטוגנים בתנור עם רוטב טרטר מ ' להאיר, אמריקה!, ו מקלות דגים אפויים בתנור.
הוראות
חותכים פילה באלכסון לרצועות 1 אינץ ' רחב.
מערבבים רצועות דגים וחמאה בקערה, ערבוב בעדינות לרצועות מעיל.
קרע לחם לחתיכות גדולות ומניח במיכל של בלנדר; תהליך עד מתפורר.
מורחים 1/2 פירורי כוס על תבנית אפייה ואופים ב 400 במשך 3 עד 5 דקות או עד קלוי.
שלב פירורי לחם,קמח תירס, ופלפל בשקית ניילון כבדה, zip העליון.
הוסף רצועות דגים מצופות בחמאה; שקית חותם, בעדינות להפוך את התיק לרצועות דגים מעיל.
מניחים רצועות דגים על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; מפזרים מלח.
אופים ב 425 במשך 25 דקות או עד דגים הוא פריך פתיתים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מגישים עם חומץ מאלט,אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Scarpetta פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.