מקלות דגים עם רוטב מרינרה
אם יש לך בערך 44 דקות לבלות במטבח, מקלות דגים עם רוטב מרינרה עשויים להיות מתכון פסקטארי נהדר לנסות. בבמנה עיקרית זו יש 405 קלוריות, 28 גרם חלבון ו-24 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. תמורת $2.83 למנה, מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 839 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש חלב חמאה, דג לבן, רוטב מרינרה ושמן זית. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מצוין של 89%. נסו מקלות דגים עם רוטב מרינרה, מקלות דגים מרינרה ומקלות מוצרלה תוצרת בית עם רוטב מרינרה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
שים רשת לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל-500 מעלות F. מרססים תבנית אפייה כבדה בנדיבות עם ספריי בישול של שמן צמחי. לְהַפְרִישׁ.
מכניסים את החלב לקערה גדולה.
מוסיפים את רצועות הדג, מערבבים לציפוי ומניחים לעמוד במשך 15 דקות.
בקערה בינונית מערבבים יחד את הפרמזן, פירורי הלחם והמלח.
מוציאים את הדג מהחלב, נותנים לעודפים לטפטף בחזרה לתוך הקערה, וטוחנים פנימה את תערובת פירורי הלחם לציפוי מלא, לוחצים כדי להידבק. מסדרים את הדג המצופה בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה. מזלפים קלות שמן זית ואופים עד להזהבה ופריכה, כ-14 דקות. מצננים מעט ומסדרים על צלחת הגשה.
בסיר קטן מחממים את רוטב המרינרה על אש בינונית עד שהוא חם.
מגישים את המרינרה לצד מקלות הדג כרוטב טבילה.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
דג עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.