קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

מקלות לחם פרמזן

מקלות לחם פרמזן
מקלות לחם פרמזן עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 83 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מים, מלח גס, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא משהו. נסו מקלות לחם פרמזן, מקלות לחם פרמזן, ו מקלות לחם פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים שמרים ודבש במים פושרים בקערת ערבוב גדולה; בואו לעמוד 5 דקות. בהדרגה להוסיף 3 כוסות קמח וגבינה, להכות במהירות נמוכה של מערבל חשמלי עד חלקה. בהדרגה להוסיף מספיק קמח שנותר לעשות בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 6 עד 8 דקות או עד חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מחלקים את הבצק לרביעיות. קליפ כל רביעי לתוך 12 חלקים שווים, באמצעות זוג מזמרה במטבח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מגלגלים כל חלק לתוך עיפרון דמוי מקל 8 אינץ ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מקום מקלות על 1 אינץ ' זה מזה על גיליונות אפייה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
6
מברשת עם חמאה מומסת; מפזרים מלח גס. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
7
אופים ב 400 במשך 10 עד 15 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
8
מגישים עם מרקים או תבשילים.