מקלות לחם פרמזן
מקלות לחם פרמזן עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 83 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מים, מלח גס, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא משהו. נסו מקלות לחם פרמזן, מקלות לחם פרמזן, ו מקלות לחם פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים ודבש במים פושרים בקערת ערבוב גדולה; בואו לעמוד 5 דקות. בהדרגה להוסיף 3 כוסות קמח וגבינה, להכות במהירות נמוכה של מערבל חשמלי עד חלקה. בהדרגה להוסיף מספיק קמח שנותר לעשות בצק רך.
הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 6 עד 8 דקות או עד חלק וגמיש.
מחלקים את הבצק לרביעיות. קליפ כל רביעי לתוך 12 חלקים שווים, באמצעות זוג מזמרה במטבח.
מגלגלים כל חלק לתוך עיפרון דמוי מקל 8 אינץ ' ארוך.
מקום מקלות על 1 אינץ ' זה מזה על גיליונות אפייה משומנת.
מברשת עם חמאה מומסת; מפזרים מלח גס. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אופים ב 400 במשך 10 עד 15 דקות או עד חום זהוב.
מגישים עם מרקים או תבשילים.