קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות14
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מקלות לחם תירס

מקלות לחם תירס
המתכון מקלות לחם תירס יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-50 דקות. מתכון צמחוני זה משרת 14 . מנה אחת מכילה 102 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. זה עובד טוב כמו לחם. צאו לחנות ואספו פלפל ג'לפנו, מלח, קמח תירס ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה הוא רע למדי. נסו מאפינס לחם תירס ולחם תירס טבעוני ללא גלוטן (100% דגנים מלאים), לחם תירס פטל חמאה חומה עם קראמבל לחם תירס, ו סלט לחם תירס טקס-מקס עם לחם תירס חלב חמאה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מכניסים שתי תבניות מקל תירס מברזל יצוק 7 מקלות לתנור לחימום של 15 דקות לפחות. ממיסים 4 כפות חמאה במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית-גבוהה עד שהיא מקציפה. זורקים פנימה את הג ' לפנו, הבצל הירוק והשום.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
קולים עד לריכוך, 2 עד 3 דקות. מתבלים במעט מלח. מניחים בצד להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
שלב בקערה גדולה את קמח התירס, הקמח, הסוכר, הסודה לשתייה ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הקציפו קלות את החלב והביצה בקערה קטנה עד לאיחוד. יוצרים באר במרכז החומרים היבשים ויוצקים פנימה את תערובת החלב בבת אחת. מערבבים את שתי התערובות יחד רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את תערובת הג ' לפנו לקערה יחד עם כל חמאה שבתבנית.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את גבינת הצ ' דר ומערבבים לאיחוד (הבלילה תהיה סמיכה).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
8
מוציאים את התבניות החמות מהתנור ומברישים עם 2 כפות החמאה המומסת הנותרות. מחלקים את הבלילה בין התבניות, ואז מחזירים לתנור ואופים 10 עד 12 דקות, עד להזהבה קלה וקפיצית למגע.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
צילום: דוד מלוש

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. יין אחד שתוכלו לנסות הוא דר ' הרמן אורזיגר וורזגרטן קבינט ריזלינג. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
דר ' הרמן אורזיגר וורזגרטן קבינט ריזלינג
דר ' הרמן אורזיגר וורזגרטן קבינט ריזלינג
תערובת אבן החול האדומה ואדמת הצפחה יוצרת את האופי הייחודי של צווידרזיגר וו צוויטרזגרטן. האדמה תפתח את הניחוחות האקזוטיים והחריפים ביין וגם פוטנציאל גדול יותר להזדקנות. הענבים נקצרים ביד בשלות אופטימלית, התירוש מותסס במיכלי נירוסטה וצעיר בבקבוקים על מנת לשמור על חיוניותו ורעננותו. יין זה היה בבקבוק בפברואר 2008.צבע ירוק צהוב בהיר, ניחוח תבלינים ופירות אבן עם כמה תווים של פירות יער אדומים. חיך: הוא בהיר ורענן עם מעט סוכר שנותר. חומציות עדינה עם כמה תווי דבש עדינים וגימור חריף ארוך.