קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

מקלות תיפוף עוף נאצ'ו

מקלות תיפוף עוף נאצ'ו
מקלות תיפוף עוף נאצ'ו לוקח בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -54 גרם חלבון , 59 גרם שומן , ובסך הכל 1168 קלוריות . , מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מקלות עוף, סלסה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 32 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור מזנון במחיר סביר. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 88% , וזה מרהיב. נסו Nacho Chicken , Nacho Chicken ומטבל Nacho Chicken עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
שמים את הקמח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שמים את הצ'יפס המרוסק בקערה גדולה נוספת וטורפים את הביצים בקערה שלישית. זורקים את מקלות התוף בקמח. בזה אחר זה, טובלים כל מקל תוף בביצה הטרופה וטוחנים בצ'יפס המרוסק, הופכים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים על תבנית עם נייר אפייה עד שמוכן לטיגון.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מחממים את התנור ל-425 מעלות צלזיוס. ממלאים סיר גדול ב-3 ס"מ של שמן צמחי ומחממים על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום לטיגון עמוק רושם 350 מעלות צלזיוס. בעבודה בקבוצות, מטגנים את מקלות התופים עד להזהבה ומבושלות, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מקלות עוףמקלות עוף
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מסננים על נייר סופג ומתבלים במלח. (
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
תן לשמן לחזור ל-350 מעלות F בין מנות.)
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
7
מסדרים את המקלות על מגש גדול חסין תנור ומפזרים את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
אופים עד שהגבינה נמסה, כ-4 דקות. מעל סלסה, גוואקמולי וג'לפנוס כבוש.
מרכיבים שתצטרך
סלסה עגבניות-צ'יפוטלהסלסה עגבניות-צ'יפוטלה
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
צילום של ג'וני מילר

יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, ריזלינג, ורוד נוצץ

נאצ'וס עובד ממש טוב עם פינו נואר, יין מבעבע וריזלינג. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.