מקסיקני צ'ילה מרינדה ורוטב
המתכון מקסיקני צ'ילה מרינדה ורוטב יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 56 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אתה מקבל מרינדה שמגישה 12. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם מלח כשר, צ'ילי negros, זרעי כמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רוטב ניו מקסיקו אדום צ'ילה, רוטב ניו מקסיקו אדום צ'ילה, ו קציצות מקסיקניות עם רוטב עגבניות צ'ילה אדום ופרסקו Queso (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את זרעי הכמון במחבת בינונית או מחבת ברזל יצוק וטוסט מעל חום בינוני, רועד את המחבת לעתים קרובות, עד ריחני, על 2 עד 3 דקות.
להעביר מטחנת תבלין ולתת מגניב מעט. תניח את המחבת בצד.
מוסיפים את שיני ואת אורגנו למטחנת התבלינים ומעבדים לאבקה עדינה; מעבירים את תערובת התבלינים לבלנדר ומניחים בצד.יש לשטוף את הצ ' ילי מתחת למים זורמים קרים, ולאחר מכן יבש היטב עם מגבות נייר.
מניחים את הצ ' ילי במחבת נהג טוסט הכמון לצלות על חום בינוני, מפנה מדי פעם, עד ריחני, על 3 עד 5 דקות.
העברה ללוח חיתוך כדי להתקרר. לובש כפפות גומי, לחתוך את צ ' ילי חצי לאורכו ולהשליך את הזרעים והגבעולים.
מניחים את הצ ' ילי בסיר בינוני, מכסים במים, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
הסר מהחום. הניחו בצד 1/2 כוס של צ ' ילה בישול נוזלי ולתת מגניב.
תן לצ ' ילי לשבת בסיר של נוזל חם במשך 5 דקות יותר.
לנקז את הצ ' ילי ולתת מגניב.
מוסיפים את האננס, בצל, שום, חומץ, מיץ ליים, מלח נמדד, צ 'ילי מקורר, וקירר צ' ילי נוזלי לבלנדר להתמזג על גבוה כדי פירה חלקה.השתמש כמרינדה עבור בשר בקר, חזיר, או עוף. להשרות את הבשר לפחות 4 שעות או עד לילה (באופן אידיאלי לילה). אם תבחר, מסננים את המרינדה דרך מסננת בסדר רשת להגדיר על סיר קטן; להשליך את מוצקים. מביאים לרתיחה, מתבלים לפי הטעם במלח, ומורחים על הבשר המבושל ממש לפני ההגשה.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי ניתן לזווג עם קאווה, גרנאש, ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מערות רוג ' ר Goulart Gran Reserva קאווה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה]()
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
היינות המועסקים בייצור קאווה נבחרים בקפידה רבה והם כפופים לתקופת הזדקנות מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים – ופעם בשנה – הבקבוקים בהזדקנות כפופים לטכניקת déplacé, המורכבת מניעור הבקבוקים על מנת homogenize ולהשיג מיצוי גדול יותר במונחים של פוטנציאל ארומטי וטעם שלהם, על פני יותר מ 48 חודשים של הזדקנות. התוצאה היא קאווה עדינה עם צביעה צהובה חיוורת, גוונים זהובים בהירים, וניצוץ מדהים, כמו גם זרי פרחים מעניינים, מורכבים וחזקים.תערובת: 60% Xare-lo, 20% Macabeo ו 20% Parellada