אם יש לכם מלח כשר, סוכר מגורען, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו תפוחי אדמה שנטילי, תפוחי אדמה שנטילי, ו Charlotte Chantilly (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 200 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. באמצעות זכוכית קטנה ועיפרון, לצייר 6 (3 1/2 אינץ') מעגלים על כל פיסת נייר. תסובב את הנייר עם הפנים כלפי מטה על דפי האפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, להכות את החלבונים ביצה, קרם של טרטר, וקמצוץ גדול של מלח על מהירות בינונית עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להוסיף 1 כוס הסוכר ולהעלות את המהירות גבוהה עד החלבונים ביצה טופס פסגות נוקשות מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
להקציף בוניל. בזהירות לקפל את הנותרים 1/2 כוס סוכר לתוך מרנג. עם קצה מאפה גדול בצורת כוכב, צינור דיסק של מרנג בתוך כל מעגל. צינור שכבה נוספת סביב הקצה כדי ליצור את הצדדים של הפגזים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
(מומלץ: רוטב A1)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
5
אופים במשך 2 שעות, או עד meringues יבש פריך אבל לא השחמה. לכבות את החום ולאפשר מרנג לשבת בתנור במשך 4 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מורחים חלק מהרוטב מן פירות יער מבושל על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מניחים מרנג למעלה וממלאים עם קצפת. למעלה עם פירות יער ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ענבים אדומים ללא גרעינים
8
מקציפים את הקרם בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. כאשר הוא מתחיל להתעבות, מוסיפים את הסוכר, וניל וליקר כתום וממשיכים להצליף עד שהקרם יוצר פסגות נוקשות. אל תפרזי, או שתגמרי עם חמאה!
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מערבבים את האוכמניות, חצי ליטר פטל, סוכר וגלידה בסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום והטבח שנחשפו על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 8 עד 10 דקות. המיץ יהפוך סירופ פירות יער יהיה מבושל מעט. את החום, מערבבים את שאר פטל ואת framboise. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
עם 50 קלוריות
ענבים אדומים ללא גרעינים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה