קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

מקרוני אפוי שמנת וגבינה

מקרוני אפוי שמנת וגבינה
שמנת אפוי מקרוני וגבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל 657 קלוריות. צאו לחנות ואספו מלח כשר, גבינת שמנת, גבינת גרוייר ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש במחצית וחצי אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קרם קוקוס עשה עם חצי & חצי כמו קינוח. 1 אדם התרשם מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 43%. ציון זה מוצק. נסו מקרוני וגבינה נקניקים אפויים בצורה בלתי אפשרית, מקרוני אפוי שמנת וגבינה עם כרוב ופטריות, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא אוכל מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את המקרוני והגבינה הארוזים מראש בחנות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הגדר מתלה לתנור 6 אינץ ' ממקור החום וחמם את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את המקרוני ומבשלים עד שהוא אל דנטה, בערך 6 דקות. מסננים, שומרים 1 3/4 כוסות ממי הפסטה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
4
מחממים את חצי וחצי והקאיין בסיר גדול על אש בינונית עד שזה פשוט מגיע לרתיחה. ממשיכים להתבשל עד שהחצי וחצי מצטמצמים ל -1 1/2 כוסות, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
6
מקציפים פנימה את הצ ' דר והגרוייר עד שכל הגבינה נמסה והרוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
GruyereGruyere
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מוסיפים לסיר את המקרוני ומי הפסטה השמורים ומערבבים לאיחוד. (זה ייראה רופף מאוד, אבל הפסטה תשאב הרבה מהרוטב בזמן שהיא אופה.) מתבלים לפי הטעם במלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
יוצקים לתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'. זורקים את פירורי הלחם עם החמאה ומפזרים מלח בקערה קטנה ומפזרים בצורה אחידה מעל החלק העליון של המקרוני והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
אופים עד שהגבינה מבעבעת ופירורי הלחם משחימים קלות ופריכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה