קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

מקרוני וגבינה מעושנים

מקרוני וגבינה מעושנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני וגבינה מעושן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 66 גרם של שומן, וסך הכל 1036 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם בייקון, פלפל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו דלעת מעושן מקרוני וגבינה, צ'יפוטלה מעושן מקרוני וגבינה, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. מסדרים את הבייקון על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד להשחמה ופריך, כ -20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הסר צלחת נייר מרופדת גדולה. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להתפורר לחתיכות קטנות.בינתיים, להמיס 2 כפות של החמאה ומניחים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את panko ושקדים ומערבבים עד בשילוב שווה; להגדיר aside.In סיר גדול בעל תחתית כבדה או תנור הולנדי, ממיסים את 6 כפות החמאה הנותרות על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים, כ -10 דקות. בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הקמח והפפריקה לבצל ומקציפים כל הזמן עד שהקמח כבר לא טועם גלם, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מוסיפים את המלח הנמדד ואת הפלפל ומערבבים לשלב.בעוד לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף את החלב לתערובת הקמח עד בשילוב שווה וחלק. (זה יקבל עבה מאוד כאשר אתה הראשון להוסיף את החלב, ואז רזה החוצה.) להגדיל את החום בינוני גבוה, תוך לטאטא כל הזמן, לבשל עד הרוטב מתעבה ומצפה את החלק האחורי של כף, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
להסיר מהחום ולהניח בצד.כאשר המים רותחים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה או עד רק אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
מסננים במסננת ושוטפים במים קרים, מקפידים לבחוש את הפסטה בזמן השטיפה, עד שהקוררות והחתיכות כבר לא נדבקות זו לזו; מניחים בצד את המסננת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
מניחים את הרוטב על חום בינוני ומערבבים בשתי הגבינות רק עד מומס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
מוסיפים את הפסטה ואת בייקון שמורות וממשיכים לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מחוממת דרך ומהביל, על 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
11
מעבירים לתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' ומתפשטים לשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
12
מפזרים באופן שווה עם תערובת panko שמורות ואופים עד מבעבע וחום על גבי, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
הסר מתלה חוט ולתת מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה