מקרוני וגבינה אפויים עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם אידית חלב, קמח, קורנפלקס דגנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה מעשנים אפויים, Smokin ' מקרוני וגבינה, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
להכין פסטה cellentani על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
בינתיים, להמיס 2 כפות. חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני. בהדרגה לטאטא בקמח; לבשל, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא בחלב התאדה חלב עד חלקה; לבשל, לטאטא כל הזמן, 8 עד 10 דקות או עד מעט מעובה.
לטגן 2 עוז. פרושוטו דק פרוסות, לחתוך לרצועות דקות, במחבת קטנה על חום בינוני גבוה 2 דקות או עד מעט השחמה. מערבבים פרושוטו 1 אפונה מתוקה קפוא כוס, מופשר, לתערובת פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים