קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

מקרוני וגבינה עוף

מקרוני וגבינה עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף מק וגבינה. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 837 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם orecchiette, רוטב חם, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. חמאה קלה 9 על ידי 13 על ידי 3 אינץ ' תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומבשלים על פי הוראות החבילה, עד אל דנטה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
4
מסננים את הפסטה ולשים אותו בקערה גדולה, לזרוק עם 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים את שמן הזית הנותר ואת החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הקמח ומבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות, רק כדי לבשל את הקמח מעט, לא נותנים לו חום.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
לטאטא את החלב ואת השמנת ומבשלים, ערבוב כל הזמן עד הרוטב מתעבה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
הסר את הרוטב מהחום ומערבבים את צ ' דר, פרמזן, עוף, מיורן, רוטב חם, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב חריףרוטב חריף
מרז ' ורםמרז ' ורם
פרמזןפרמזן
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
9
מוסיפים את תערובת עוף הגבינה לפסטה וזורקים כדי לצפות את הפסטה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
גבינהגבינה
פסטהפסטה
10
מניחים בתבנית אפייה מוכנה, מגרדים את כל הרוטב מהקערה, ואופים במשך כ 45 דקות או עד שהוא מבעבע סביב הקצוות ומעט חום על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
קערהקערה
11
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך כ 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מגישים חמים.
13
מאמר var
14
Type_27_data = {};
15
מאמר
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;