מקרוני וגבינה עם במיה וגריסים
מקרוני וגבינה עם אוקרן וגריסים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם orecchiette, פירורי לחם, גבינת צ'דר חדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 177°. להביא 2 ליטרים מים עם 2 כפות מלח לרתיחה מתגלגלת בסיר גדול על חום גבוה.
הוסף orecchiette ומבשל עד בקושי al dente (בצע את הוראות החבילה לתזמון).
לנקז ולזרוק עם שמן זית. תניח בצד.
ממיסים 1/3 כוס חמאה בסיר כבד גדול או תנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים קמח ואגוז מוסקט לבשל, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד בלונדיני בהיר, על 3 דקות. מערבבים שיבולת שועל ושום ומבשלים עד ריחני, כ 3 דקות. לאט להוסיף 3 כוסות חלב זרם יציב, לטאטא כל הזמן. להביא מבשלים ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד מעובה מעט, על 7 דקות.
מוסיפים במיה, חלב שנותר, וגבינה לתערובת.
להקציף עד חלקה העונה לטעום עם מלח ופלפל. מערבבים ב orecchiette מבושל.
יוצקים תערובת לתוך משומן 9 על ידי 13 צלחת אפייה. החל את פירורי הלחם על גבי צלחת אפייה נקודה עם החמאה שנותרה.
אופים עד חום זהוב על גבי מבעבע, על 40 דקות. אפשר להתקרר 10 דקות לפני ההגשה.