מקרוני וגבינה עם עגבניות צלויות
מקרוני וגבינה עם עגבניות צלויות עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 18 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 379 קלוריות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם פלפל, חלב התאדה, תחליף ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתחליף הביצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אוכמניות כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה עם עגבניות צלויות, מקרוני וגבינה עם עגבניות צלויות, ו מקרוני וגבינה על הכיריים.
הוראות
מניחים עגבניות בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 375 למשך 30 דקות או עד להשחמה, תוך ערבוב מדי פעם.
בעוד עגבניות לבשל, במקום לחם במעבד מזון; הדופק 2 פעמים או עד מתפורר. זורקים פירורים עם חמאה מומסת.
מפזרים את הפירורים על תבנית עם נייר אפייה ואופים בחום של 375 למשך 12 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב תדיר.
מבשלים מקרוני במים רותחים 7 דקות; ניקוז. מחזירים מקרוני לתבנית; מניחים על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים גבינה ושאר החומרים; מבשלים 4 דקות או עד שהגבינה נמסה תוך ערבוב מתמיד. מערבבים עגבניות.
מפזרים כל מנה עם כ -3 כפות פירורי לחם.