מקרוני עם ארבע גבינות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני ארבע גבינה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 837 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. . אם יש לך גבינת צ'דר חדה, חצי וחצי, מקרוני מרפק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את השמן ואת הפסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז היטב לחזור סיר בישול.
בסיר קטן על אש בינונית, להמיס 8 כפות חמאה; מערבבים לתוך המקרוני.
בקערה גדולה, לשלב את גבינת מונסטר, גבינות צ 'דר מתונות וחדות, וגבינת מונטריי ג' ק; לערבב היטב.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מוסיפים את החצי וחצי, 1 1/2 כוסות של תערובת גבינה, מזון גבינה מעובד בקוביות, וביצים למקרוני; מערבבים יחד ומתבלים עם מלח ופלפל.
העברה קלה משומנת עמוק 2 1/2 תבשיל ליטר.
מפזרים את הנותרים 1/2 כוס תערובת גבינה 1 כף חמאה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות או עד חם מבעבע סביב הקצוות; לשרת.