קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

מקרל עם זיגוג כתום & harissa

מקרל עם זיגוג כתום & harissa
מקרל עם כתום & harissa זיגוג הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1042 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 96 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך מקרל g 10oz, הדבק הריסה, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מקרל בגריל עם harissa & כוסברה קוסקוס, מקרל בגריל עם זיגוג סויה מתוק, ו דבש, סויה ובירה צלויים מקרל עם זיגוג שומשום סיד.

הוראות

1
מגלגלים את פילה המקרל בקמח מנופה בפפריקה מעושנת ותבלינים. לנער את עודף קמח ולהגדיר את הדגים בצד בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פילה מקרלפילה מקרל
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קיצור טבעיקיצור טבעי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
שים 1 כף של שמן זית, גרידת תפוזים ומיץ ואת הדבק האריסה לתוך קערה קטנה, ולטפטף יחד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
HarissaHarissa
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מחממים מחבת עם שמן זית שנותר עד חם מאוד. מטגנים את פילה הדגים במשך 5 דקות, תחילה על צד העור, ולאחר מכן על צד הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
כאשר הדגים מבושלים כמעט זה צריך להיראות מוצק לשפוך על זיגוג תפוז האריסה, להביא לרתיחה ולאפשר לנוזל לבועות עד דביק.
מרכיבים שתצטרך
HarissaHarissa
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מפזרים על צנוברים וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ורוד נוצץ, Viognier

מקרל עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, רוזה נוצץ, ויוניה. דג שמן בטעם חריף, כמו מקרל, משתייך היטב ליינות הלבנים הפריכים האלה ויין מבעבע, אפילו רוזה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.