מק וגבינה בגריל גבינה עם בייקון בשתי דרכים
מק וגבינה גבינה בגריל עם בייקון שתי דרכים לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 52 גרם חלבון, 85 גרם שומן, ובסך הכל 1318 קלוריות. 975 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם רוטב חריף, פלפל, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 95%, וזה מדהים. נסו מק וגבינה בגריל גבינה עם בייקון בשתי דרכים, עוף ובייקון בגריל 'מק וגבינה', ו מק וגבינה בשתי דרכים עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מורחים באופן שווה את המק והגבינה הקלים בתבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'. מכסים את המנה עם עטיפת פלסטיק לקרר עד המשרד, על 1 שעה.
חותכים את המק והגבינה ל -4 ריבועים בגודל שווה.
מחממים מחבת על אש בינונית-נמוכה.
מניחים כל ריבוע מק וגבינה על פרוסת לחם, מעליו 1 פרוסת גבינה אמריקאית ו -2 פרוסות בייקון. למעלה עם חתיכת לחם שנייה ומחבת את הכריך עד להזהבה וחמה, כ -4 דקות לכל צד. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
עבור המבוגרים, לזרוק את העגבניות ברוטב חם ולהוסיף על גבי בייקון לפני מחבת את הכריך שלך.
מבשלים את המקרוני בסיר גדול של מים מומלחים רותחים לאל דנטה ומסננים.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מקציפים פנימה את הקמח ומערבבים כמה דקות, מוודאים שהוא נקי מגושים וטעם הקמח מבושל. מערבבים פנימה את החלב, מביאים לרתיחה ומבשלים על בינוני-נמוך עד להסמכה, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הגבינה המעובדת והצ ' דר עד להמסה, מוסיפים את הרוטב החם ומקפלים פנימה את המקרוני.