מרגוז גריל לחמים עם שומר-סלט ארוגולה
מרגוז גריל לחמים עם שומר - סלט ארוגולה הוא טבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכון זה של בנות גדולות מטבח קטן יש 6 אוהדים. גשו לסופר וקנו את ארוגולה, בצל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו ארוגולה-סלט שומר, שומר-סלט ארוגולה, ו ארוגולה, שומר וסלט משמש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב בינונית, מערבבים יחד את השמרים ו 1/2 כוס הקמח.
מוסיף את המים החמים ומערבבים עד מעורבב. מכסים במגבת לחה ומניחים בצד במקום חם-ish במטבח שלך במשך כ -30 דקות, עד מבעבע.
מוסיפים את 2 כפות שמן ואת הבירה לתערובת השמרים ומערבבים היטב.
מוסיפים את קמח התירס ואת 1 כפית מלח; לערבב שוב.
מוסיף את הקמח 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כמו שאתה הולך עד שיש לך בצק רך. הפעל אותו על לוח ללוש במשך 5-8 דקות עד satiny וחלק.לשטוף ולייבש את קערת הערבוב ולכסות אותו בשמן זית.
מניחים את הבצק בחזרה בקערה, הופכים אותו מעיל עם השמן, ומכסים במגבת מטבח.
תן לעלות במשך 1 1/2 שעות, עד הוכפל.מחלקים את הבצק לארבעה חלקים ויוצרים כל אחד לקערה. תניח אותם על קרש חיתוך ותכסה אותם שוב.
תן מנוחה במשך 30 דקות עד 1 שעה. (אתה יכול גם לקרר את הבצק בשלב זה.
הסר אותו מהמקרר לפחות 30 דקות לפני הבישול).