מרגריטה® פרושוטו עם עגבניות פריכות על צ'אבטה
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. לך לחנות ותביא את ארוגולה התינוק, מיץ לימון, פולנטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכונים דומים: Panzanella עם עגבניות פרושוטו פריך, המבורגרים פלורנטין פטה עם פרושוטו מקומט על פרמזן-גלילי ג'בטה קלויים, ו עקיצות פרושוטו פריכות.
הוראות
כדי להפוך את איולי שום, לשלב את הפירה שום, אורגנו, מיץ לימון, מיונז, ושמן זית. מערבבים עד מעורב היטב, או להכות עם מקצף קטן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
בקערת ערבוב קטנה או בינונית, לשלב גבינת פרמזן מגוררת פולנטה, ולאחר מכן להפיץ באופן שווה על צלחת נפרדת.
מקום עגבניות פרוסות בתערובת פולנטה-פרמזן, המכסה את שני הצדדים למעיל.
מחממים מחבת קטנה או בינונית לחום נמוך, מוסיפים שמן זית מקף למחבת, ואז מוסיפים עגבניות. מטגנים במשך 1-2 דקות בכל צד עד חום בהיר ופריך, ולאחר מכן להסיר מהחום.
טוסט רול ג ' בטה פרוס במחבת עד הקצוות להיות פריך, על 1 דקה, ואז להסיר מן החום.
מורחים 2 כפות שום איולי לפרוסה התחתונה של לחם ג ' בטה.
מוסיפים ארוגולה לתינוק ואז עגבניות משובצות בפרמזן פולנטה.
למעלה עם פרוש Margherita®, קרוב עם חצי העליון של לחם ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.