מרווה-שפשף בשר חזיר Tenderloins עם חמאה מרווה
מרווה שפשף בשר חזיר Tenderloins עם חמאה מרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו פילה אנשובי, אבקת שום, מרווה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: צלעות חזיר משופשפות מרווה עם רוטב אפרסק כבוש, מרווה שפשף צלעות חזיר עם סלט תפוחים חם, ו צלייה של יום האם: כתום, מרווה, ושום שפשף בשר חזיר Tenderloin.
הוראות
מערבבים יחד מרווה מיובשת, סוכר חום, מלח, אבקת שום, ופלפל ועיסוי לתוך tenderloins.
בואו לשבת, מכוסה, בטמפרטורת החדר 25 עד 30 דקות.
בינתיים, להכין גז או גריל פחם לאש דו-מפלסית (ראה "הגדר את הגריל שלך: צליה דו-מפלסית," להלן), עם צד אחד בחום גבוה והשני בינוני (5 שניות עם מבחן היד).
בסיר קטן על חום בינוני-נמוך, לבשל חמאה, שמן זית, מרווה טרי, שום על 10 דקות; מערבבים אנשובי ולהסיר מן החום.
בוא נשב 10 דקות. מסננים את החמאה וחמים.
לרסס פילה בנדיבות עם שמן. מסדרים על גרגר בישול ניקה, משומן על חום גבוה, לדוג דק מסתיים הרחק החלק החם ביותר של האש. גריל נחשף, מפנה מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים, על 5 דקות בסך הכל. להעביר tenderloins לחום בינוני (לכסות אם באמצעות גז) וגריל, מפנה מדי פעם, עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 150 והמרכז יש מגע של ורוד הנותרים (לחתוך כדי לבדוק). זמן תלוי בעובי הבשר: טנדרלוין דק (על 1 1/2 ב. קוטר) דורשים 8 עד 10 דקות; tenderloins שמנמן (עד 2 1/2 ב. קוטר)ייתכן שיהיה צורך כפול מזה.
הסר מן הגריל, אוהל עם לסכל, ולתת מנוחה חזיר 10 דקות לפני גילוף.
חותכים לפרוסות דקות, מקשטים עם גבעולים מרווה, אם אתה רוצה, ומגישים עם חמאה מרווה.
הגדר את הגריל שלך: שתי רמות צלייה
על פחם: להצית 75 עד 85 בריחים במתנע ארובה (או על באח הדלק); פתחי גריל פתוחים. כאשר הם מצופים באפר, תל מול צד אחד של השבכה לתוך מדרון. אפשר גחלים לשרוף עד שהם מגיעים לרמת החום הרצויה.
על גז: להפוך את כל המבערים לגובה, מכסה סגור, וחום במשך 15 דקות. אם יש לך שלושה מבערים או יותר, להשאיר שני מבערים סמוכים על גבוה ולהפוך את המבערים הנותרים בכל מקום בינוני עד נמוך, בהתאם למתכון. אם יש לך שני מבערים, להשאיר צורב אחד על גבוה ולהפוך את השני על בינוני לנמוך.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alta Vista קלאסי Malbec. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![Alta Vista קלאסי Malbec]()
Alta Vista קלאסי Malbec
המלבק הקלאסי של אלטה ויסטה מציג את האופי האמיתי של מגוון הענבים שלו. ניחוחות וטעמים טריים ואינטנסיביים של יין זה מספקים מבוא מצוין למאפיינים הטריים, פורוורד פרי ואיכות כוללת של יינות מארגנטינה. חלק מהיין מיושן באלון אמריקאי למשך 6 חודשים, לפני 3 חודשים נוספים בבקבוק.מציג ניחוחות אינטנסיביים של שזיף, דובדבן שחור ותבלינים אקזוטיים, עם הערות של קפה ווניל מחביות האלון. הטעמים על החיך טריים, עם מבנה טוב טאנינים רכים, והגימור מלא ומרוכז, עם הערות תבלינים.יין זה הוא די נגיש, כיף וקל לשתייה, מושלם עבור כל יום צריכת מזון רגוע, מזדמנים כמו כריכי פניני, פיצה ובשר בקר או אמפנדס חזיר.