קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

מרווה-שפשף בשר חזיר Tenderloins עם חמאה מרווה

מרווה-שפשף בשר חזיר Tenderloins עם חמאה מרווה
מרווה שפשף בשר חזיר Tenderloins עם חמאה מרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו פילה אנשובי, אבקת שום, מרווה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: צלעות חזיר משופשפות מרווה עם רוטב אפרסק כבוש, מרווה שפשף צלעות חזיר עם סלט תפוחים חם, ו צלייה של יום האם: כתום, מרווה, ושום שפשף בשר חזיר Tenderloin.

הוראות

1
מערבבים יחד מרווה מיובשת, סוכר חום, מלח, אבקת שום, ופלפל ועיסוי לתוך tenderloins.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
מרווה מיובשתמרווה מיובשת
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
בואו לשבת, מכוסה, בטמפרטורת החדר 25 עד 30 דקות.
3
בינתיים, להכין גז או גריל פחם לאש דו-מפלסית (ראה "הגדר את הגריל שלך: צליה דו-מפלסית," להלן), עם צד אחד בחום גבוה והשני בינוני (5 שניות עם מבחן היד).
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
4
בסיר קטן על חום בינוני-נמוך, לבשל חמאה, שמן זית, מרווה טרי, שום על 10 דקות; מערבבים אנשובי ולהסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
מרווה טרייהמרווה טרייה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
בוא נשב 10 דקות. מסננים את החמאה וחמים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
6
לרסס פילה בנדיבות עם שמן. מסדרים על גרגר בישול ניקה, משומן על חום גבוה, לדוג דק מסתיים הרחק החלק החם ביותר של האש. גריל נחשף, מפנה מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים, על 5 דקות בסך הכל. להעביר tenderloins לחום בינוני (לכסות אם באמצעות גז) וגריל, מפנה מדי פעם, עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 150 והמרכז יש מגע של ורוד הנותרים (לחתוך כדי לבדוק). זמן תלוי בעובי הבשר: טנדרלוין דק (על 1 1/2 ב. קוטר) דורשים 8 עד 10 דקות; tenderloins שמנמן (עד 2 1/2 ב. קוטר)ייתכן שיהיה צורך כפול מזה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
7
הסר מן הגריל, אוהל עם לסכל, ולתת מנוחה חזיר 10 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
חותכים לפרוסות דקות, מקשטים עם גבעולים מרווה, אם אתה רוצה, ומגישים עם חמאה מרווה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
9
הגדר את הגריל שלך: שתי רמות צלייה
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
10
על פחם: להצית 75 עד 85 בריחים במתנע ארובה (או על באח הדלק); פתחי גריל פתוחים. כאשר הם מצופים באפר, תל מול צד אחד של השבכה לתוך מדרון. אפשר גחלים לשרוף עד שהם מגיעים לרמת החום הרצויה.
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
11
על גז: להפוך את כל המבערים לגובה, מכסה סגור, וחום במשך 15 דקות. אם יש לך שלושה מבערים או יותר, להשאיר שני מבערים סמוכים על גבוה ולהפוך את המבערים הנותרים בכל מקום בינוני עד נמוך, בהתאם למתכון. אם יש לך שני מבערים, להשאיר צורב אחד על גבוה ולהפוך את השני על בינוני לנמוך.

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alta Vista קלאסי Malbec. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
Alta Vista קלאסי Malbec
Alta Vista קלאסי Malbec
המלבק הקלאסי של אלטה ויסטה מציג את האופי האמיתי של מגוון הענבים שלו. ניחוחות וטעמים טריים ואינטנסיביים של יין זה מספקים מבוא מצוין למאפיינים הטריים, פורוורד פרי ואיכות כוללת של יינות מארגנטינה. חלק מהיין מיושן באלון אמריקאי למשך 6 חודשים, לפני 3 חודשים נוספים בבקבוק.מציג ניחוחות אינטנסיביים של שזיף, דובדבן שחור ותבלינים אקזוטיים, עם הערות של קפה ווניל מחביות האלון. הטעמים על החיך טריים, עם מבנה טוב טאנינים רכים, והגימור מלא ומרוכז, עם הערות תבלינים.יין זה הוא די נגיש, כיף וקל לשתייה, מושלם עבור כל יום צריכת מזון רגוע, מזדמנים כמו כריכי פניני, פיצה ובשר בקר או אמפנדס חזיר.