קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות2
ציון בריאות13
מגזין

מרמלדת בצל (או בצל בקרמל בלסמי)

מרמלדת בצל (או בצל בקרמל בלסמי)
מרמלדת בצל (או בצל בקרמל בלסמי) עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 230 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-465 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, סוכר חום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ממרח בצל מקורמל, גורגונזולה-המבורגרים ממולאים בבשר בקר W / פטריות בר מוקפצות ומרמלדה בצל אדום מקורמל, ו בצל בלסמי בקרמל קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד הבצל רך, על 10-15 דקות.להפחית את החום רק קצת מתחת בינוני, להוסיף את המים, לכסות ולבשל עד הבצל להפוך חום זהוב עמוק, על 50 דקות. יהיה עליך לערבב כל 10 דקות עבור 30 הדקות הראשונות וכל 5 דקות למשך הזמן הנותר. (
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מיםמים
3
להוסיף קצת יותר מים אם זה מתחיל להתייבש.)
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
מוסיפים את חומץ בלסמי, סוכר חום, טימין, מלח ופלפל, deglaze המחבת ומבשלים עד שרוב הלחות נעלמת.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
מלח ופלפלמלח ופלפל
סוכר חוםסוכר חום
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

ציוד