קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

מרנג אפוי עם הדרים, ג'ין ורימון

מרנג אפוי עם הדרים, ג'ין ורימון
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. מתכונים דומים: סלט קינואה פרי הדר רימון עם ויניגרט רימונים חמוציות, עוגת מרנג הדר, ו עוגת מרנג הדרים פלורידה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 275 F וקו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערת זכוכית נקייה, להשתמש במקצף יד חשמלי (או, לחלופין, מיקסר חשמלי ואת הקובץ המצורף whisk) כדי להלהיב את החלבונים ביצה "פסגות רכות". (הקפידו להבטיח כי כל הכלים והקערה נקיים מאוד. שאריות שמנוניות על קערה יכול מאוד לעכב את התהליך הזה. הלבנים יתחילו לצבור נפח אבל עדיין נראה קצת מניב במרקם.)
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לנצח את הקרם של טרטר ולאחר מכן להתחיל להוסיף את 1 כוס סוכר במרווחים קטנים. כאשר כל הסוכר כבר שולב, שוט עד טופס" פסגות נוקשות". המרקם של הלבנים צריך להיות מוצק והם צריכים להיראות מבריק.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
השתמש מרית להעביר את הלבנים מוקצף למגש גיליון בצורה של מעגל, בערך בגודל של רוחב של קערה זעירה.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
שים את מגש הסדין במרכז התנור ואופה את המרנג עד המשרד וצבע חום בהיר מאוד, בהיר. בשלב זה, אתה יכול לכבות את התנור ולהשאיר את המקצפת לשבת בתנור עד שאתה מוכן להגיש את הקינוח.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בקערת זכוכית בינונית, מערבבים את מיץ האשכוליות, גרידת מנדרינה, 1/4 כוס סוכר וג ' ין.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
מנדרינהמנדרינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ג ' יןג ' ין
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
להקציף כדי להתמזג, ולאחר מכן מערבבים את סעיפים כתום מנדרינה. מכסים ומקררים במשך 30 דקות ועד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
הסר את הקצפת מהתנור ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
שים את תערובת הדר לתוך החלק התחתון של קערה קטנה ומערבבים את זרעי הרימון. מכסים את מכסה הקצפת ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה